Wondzorg

Cliënten met een wond kunnen zonder problemen bij Amstelring Wijkzorg terecht. Ieder wijkteam beschikt over een aandachtsvelder wondgenezing en we hebben een aantal wondverpleegkundigen in dienst om de wijkteams te ondersteunen bij (complexe) wondgenezing.

Onze wondspecialisten besteden veel aandacht aan het bijhouden van hun kennis en de ontwikkelingen in de wondzorg.

Iedereen heeft uitgebreide scholing gehad over het behandelen van wonden. Ons doel is om met de juiste kennis en deskundigheid, de juiste behandeling te geven en daarmee de kwaliteit van leven te bevorderen.

Naast een nauwe samenwerking met huisarts/ specialist, wordt het plan van aanpak betreft het genezingsproces van een wond nauwlettend bewaakt, geëvalueerd en zn. aangepast vanuit ons digitale zorgdossier.

Amstelring Wijkzorg beschikt over een team van wondverpleegkundigen. De aanvraag van wondzorg kan via onze postcodezoeker waarbij er direct contact is met het wijkteam →www.beterwijkzorg.nl. Of neem direct contact op met een van onze wondverpleegkundigen om de mogelijkheden de bespreken, en/of zorg aan te vragen: 06-2218 0354. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur.

Email: wond@amstelringwijkzorg.nl

Folder wondbehandeling downloaden