Home > Werken in de wijk? Wij hebben de baan waar je altijd van droomde. > Verpleegkundige in een zelfsturend wijkteam

Verpleegkundige in een zelfsturend wijkteam

Bij ons in de wijk werk je als verpleegkundige samen met verzorgenden in zelfsturend teams zonder pure leidinggevenden. Iedereen doet alles. Het team regelt dus naast het werk in de wijk ook zelf de interne organisatie: roosteren, planning, onderhouden van contacten met andere zorgverleners en instanties in de wijk en rapportage aan de directie.

De rol die jou past

Als verpleegkundige neem je daarbij allicht het voortouw. Al kun je in overleg ook kiezen voor een meer ondersteunende rol, bijvoorbeeld aan de administratieve kant of in de contacten met de pers. Helemaal afhankelijk van jouw sterker punten en de behoefte van het team.

Zorginhoudelijk interessant

Een patiënt komt tegenwoordig pas in aanmerking voor opname bij een zorgzwaarte pakket 3 of hoger. Hierdoor vinden heel veel verpleegkundige handelingen thuis plaats. Bovendien ontwikkelt de wijkzorg zich tot dé coördinator van zorg, wonen en welzijn voor de patiënten in het eigen werkgebied. Het werk in de wijk kan dus alleen maar nóg interessanter worden.

Ontwikkeling

Hoe beter jij je vak beheerst, des te beter is het voor de zorg en de cliënt. Je kunt je bij ons dan ook breed ontwikkelen, om nóg meer kwaliteit te kunnen leveren aan de klanten.

 Salaris

Amstelring betaalt conform de CAO VVT. De schaal is FWG 45 of 50, afhankelijk van je opleiding. Hetzelfde salaris als bij andere instellingen, maar met veel breder en dus leuker werk. Interesse? Kom dan een van onze zelfsturende teams versterken. Solliciteer nu! 

Hulp bij de dagelijkse verzorging
Het geven van medicatie
Verpleegkundige handelingen
Verzorging van stoma of katheter
Stimuleren van maaltijd- en vochtinname en dieetadvies
Pijnbestrijding en palliatieve zorg
Verpleegtechnische zorg en nachtzorg
Advies bij aanvraag hulpmiddelen
Verwijzing naar andere specialisten
Aanmelden

Zoek uw wijkteam

Vul uw postcode in en zoek de contactgegevens van uw eigen wijkteam.