Home > Verpleegkundige opleiding HBO / MBO

Verpleegkundige opleiding HBO / MBO

Een goede verpleegkundige opleiding of een achtergrond als verzorgende is de basis voor succes in een wijkteam, waar je brede verantwoordelijkheid krijgt. Je werkt aan een integrale aanpak van wonen, zorg en welzijn en je draagt samen met andere zorg- en hulpverleners bij aan de kwaliteit van het leven in de wijk. Dat vraagt nogal wat kennis van zaken. Wij vinden het belangrijk dat al onze verzorgenden en verpleegkundigen zich blijven ontwikkelen.  Hieronder een aantal mogelijke opleidingen die je sowieso via ons kunt volgen:
MBO verpleegkunde niveau 4 verkort
HBO Verpleegkunde niveau 5 verkort
HBO Verpleegkunde niveau 5 duaal

Jij kiest, wij vergoeden

Als lid van het wijkteam kun je zelf bepalen welke verpleegkundige opleiding je wilt volgen. Al moet het natuurlijk wel een relatie met je werk hebben. Denk aan een vervolgopleiding wijkverpleging, gerichte applicatiecursussen geriatrie of flebologie. Maar ook een cursus Excel, een workshop Public Relations of een cursus Plannen & Organiseren. Als het wijkteam er maar sterker van wordt. De praktijkopleider helpt je graag kiezen.

Als we het eens worden over de te volgen opleiding, betaalt Amstelring de kosten, het boekengeld en vier uur salaris per lesdag. Dit is wel gebaseerd op een werkweek van 28/32 uur. Werk je minder, dan daalt ook de vergoeding naar verhouding.

Hulp bij de dagelijkse verzorging
Het geven van medicatie
Verpleegkundige handelingen
Verzorging van stoma of katheter
Stimuleren van maaltijd- en vochtinname en dieetadvies
Pijnbestrijding en palliatieve zorg
Verpleegtechnische zorg en nachtzorg
Advies bij aanvraag hulpmiddelen
Verwijzing naar andere specialisten
Aanmelden

Zoek uw wijkteam

Vul uw postcode in en zoek de contactgegevens van uw eigen wijkteam.