Home > Vacature wijkteam Keizer Karel

Vacature wijkteam Keizer Karel

Hé Topper in de wijkzorg! Team Keizer Karel heeft een mooie kans voor jou!

Wij zoeken namelijk een (wijk)verpleegkundige of Verzorgende 3 IG om ons team te versterken. Als jouw hart uitgaat naar de zorg en als je het belangrijk vindt om van betekenis te zijn voor de ander, dan is werken bij team Keizer Karel echt iets voor jou. Met ons kleine, hechte en zelfsturende team leveren wij elke dag weer de zorg die de mensen verdienen. En jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken!

Zelfsturend werken, echt van betekenis zijn
In ons zelfsturend wijkteam zijn verzorgenden en verpleegkundigen samen verantwoordelijk voor de zorg in de wijk. Jij kent alle cliënten. En zij kennen jou. Je verleent directe zorg, maar stemt ook af met het ziekenhuis, de huisarts en andere zorgverleners. Dat maakt het werk afwisselend en interessant.

Elk wijkteam regelt zelf de planning, roosters en rapportage. Omdat er geen managementlaag is, besteden we meer geld en dus tijd aan de cliënten, het beste voor iedereen! Wil je meer weten? Kijk dan op deze pagina.

Bonus!
Kom je minimaal 8 uur per week bij ons werken en blijf je minimaal 4 maanden in dienst? Dan ontvang je een bonus van €250,- netto! Dit geldt tot 31 december.

Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met wijkteam Keizer Karel via 06-2247 5683 of keizerkarel@amstelringwijkzorg.nl

Wil je direct solliciteren? Stuur je CV en motivatie naar dick@amstelringwijkzorg.nl t.a.v. Dick de Groot.

Hulp bij de dagelijkse verzorging
Het geven van medicatie
Verpleegkundige handelingen
Verzorging van stoma of katheter
Stimuleren van maaltijd- en vochtinname en dieetadvies
Pijnbestrijding en palliatieve zorg
Verpleegtechnische zorg en nachtzorg
Advies bij aanvraag hulpmiddelen
Verwijzing naar andere specialisten
Aanmelden

Zoek uw wijkteam

Vul uw postcode in en zoek de contactgegevens van uw eigen wijkteam.